Halmstad Yogainstitut

WARM POWER FLOW
med Christina Falk

oktober 9 (söndag)
på 16:00

Lektionens längd
60 minuter

Längd: 60min
För vem: Alla nivåer, nybörjare välkomna!
Temp: 34° C

En glädjefylld och kraftfull klass med solhälsningar, olika flöde och lite utmaningar. Dock inga avancerade positioner utan mer en klass där musklerna får jobba tillsammans med andetaget. Alla kan vara med utifrån sina förutsättningar och du anpassar och gör det du kan, orkar och vill.
 
Hur fungerar Vinyasa yoga/ Vinyasa Flow?

Vinyasa betyder ”andningssynkroniserad rörelse". I vinyasayoga, även kallad vinyasa flow, samordnas andning och rörelser i ett dynamisk flöde mellan olika positioner. Klasserna har olika intensitet och upplägg, vissa innehåller mer meditation, vissa mer kraftfulla positioner och vissa har ett mer spirituellt fokus. Vinyasayoga är idag en av de mest populära yogastilarna, dock är det egentligen är det mer ett sätt att yoga än en specifik stil.

När passar vinyasayoga?

Det finns vinyasaklasser för mer eller mindre alla behov och tillfällen. Men generellt är detta en typ av klass för dig som vill ha en omväxlande och fysiskt utmanande yogaklass med lite lekfullhet. Passar fint om du vill för att få igång värme och energi i kroppen samt både stretcha och stärka musklerna.

Fördelar med vinyasa yoga:

  • Kroppen blir starkare och mer flexibel
  • Höjer pulsen och ger ett bra träningspass
  • Ökar ditt mentala fokus
  • Rensar kroppen på gifter och slaggprodukter
  • Ökar blodcirkulation

Reservations

Du måste logga in för att boka en plats i den här klassen.

Logga in Skapa konto
loading...