Halmstad Yogainstitut

Workshop - meditation, medvetenhet och personlig utveckling genom dans och rörelse
med Todd Grube

april 9 (fredag)
klockan 17:00

Lektionens längd
210 minuter

Transformational movement- A workshop in movement practices that transform the mind, body och soul. 

Välkommen till en workshop där du får verktyg som kan ta dig djupare i din meditation, medvetenhet och personliga utveckling. Att gå från en given form till din egen formlöshet och nyskapande. Med rörelser och metoder skapade för att hjälpa dig bryta gamla dåliga mönster och kliva ut skavande ramar. Göra dig av med stagnerad energi och negativa känslor. Skapa ett fritt sinne. Ursprungliga metoder som har sina rötter i yoga, Qi gong och shamansk ritualistisk dans.  

Detta är en Workshop för dig som är nyfiken på meditation i olika former. Det behövs ingen tidigare erfarenhet!  Rytm och rörelse är en skön väg in till djupare stadier av meditation. 

We will begin the mantra of movement with ancient Shamanic moving meditations from both China and Japan  

Todd tar dig sedan in i nästa del, som börjar med Heart opening meditation. Från det rör vi oss vidare till Qi Gong liknande stående meditationer. Därefter Heaven and Earth moving meditation. Och vi kommer avsluta med transformerande shamansk dans. 

Detta får du ta del av: 
- Ursprunglig afro inspirerad dans
 - Trance rörelse
 - Heart opening meditation 
-  Stående meditationer 
-  Heaven &Earth meditation 
-  Shamansk dans 

Vår workshop är en start på ett nytt samarbete. Vi hoppas kunna skapa djupare medvetenhet kring dans och rörelse som verktyg vid transformation av sinne, kropp och själ.  

Vi hälsar dig välkommen! Todd 
Separat betalning 499 sek

Reservations

Tyvärr - detta pass har redan ägt rum!

loading...