Halmstad Yogainstitut

ÖPPET HUS - HOT POWER - FRI KLASS
med Ottilia Bergström

FREE

september 28 (lördag)
klockan 12:45

Lektionens längd
60 minuter

Location
SAL YANG

Längd: 60min
För vem: Alla nivåer då läraren alltid visar alternativ till asanas. Passar även dig som utövat yoga en längre tid och önskar utmana din kropp och ditt sinne.
Temp: 38° C

Hot Power Yoga välkomnar dig till en fysiskt krävande klass som är genomförbar på olika nivåer. Inga avancerade positioner utförs utan istället ges alternativ i positionerna beroende på din tidigare erfarenhet. Du anpassar och gör det du kan, orkar och vill.
Efter klassen kommer du känna dig starkare och full av energi.

Vad är Hot Power Yoga?
Hot Power Yoga innebär precis vad namnet antyder: en kraftfull yogaform i uppvärmd sal. Power Yoga är en dynamisk yogaform som fokuserar på styrka, uthållighet, balans och flexibilitet. Du bjuds in att utforskar och stärka kraften du redan har, fysiskt och mentalt. Andningen är som i all yoga ett grundläggande redskap, därför innefattar klasserna ofta pranayama (andningsövningar) som ingång i yogapraktiken på mattan. Klassen avslutas med en kort stund  i meditation och liggande avslappning.
Hot Power Yoga är vår varmaste klass så var beredd på att svettas.
När passar Hot Power Yoga?
Denna klassen är för dig som vill ha en omväxlande och utmanande yogaklass med lite lekfullhet och mycket värme. Värmen främjar muskulaturens flexibilitet vilket i sin tur boostar dig till djupare upplevelse i positionerna.
Klassens fysiska utmaningar frigör rastlöshet och stärker på så vis sinnet för att sitta ned i meditation och slutligen uppleva välgörande återhämtning i liggande vila.

Fördelar
  •  Ökar fysisk styrka, uthållighet och stabilitet
  •  Energigivande
  •  Höjer pulsen och ökar blodcirkulationen
  •  Främjar kroppsnärvaro

Reservations

You are only allowed to make reservations 6 days in advance.
loading...