Halmstad Yogainstitut

FLYING YOGA
med Christina Falk

april 3 (onsdag)
klockan 17:15

Lektionens längd
75 minuter

Längd: 60min
För vem:  Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi är flying yoga en fantastisk möjlighet att utmana dig själv och utforska nya möjligheter i din yogapraktik.
Temp: 22° C 
Lärare: Christina Falk

Upplev Friheten i Flying Yoga

Kom och prova grunderna i Flying yoga. Det är en yogaform som använder en yogagunga för att utföra traditionella yogapositioner. Gungan avlastar kroppens vikt och ger en extra dimension till yogapraktiken, vilket främjar flexibilitet, balans och styrka. Det är både utmanande och avslappnande och passar alla nivåer av yogi.

I klassen får du uppleva hur gungan kan fungera som en förlängning av din kropp, avlasta trycket och samtidigt ge stöd åt olika muskelgrupper.
Du får möjlighet att utforska nya rörelser och positioner som kan både stärka och förlänga din kropp, både fysiskt och mentalt.

Under denna klass kommer vi att använda både handtagen och gungan för att träna vår balans och stabilitet. Du kommer att få uppleva en känsla av viktlöshet samtidigt som du arbetar med att stärka kroppens kärna och öka flexibiliteten.

Hjärtligt välkomna!

Att tänka på:
Ta bort allt som kan skada gungan. Ha gärna på dig en tunn långärmad tröja (inga dragkedjor) och bär inga smycken såsom klocka, ringar och halsband. (Detta för att minimera risken för att rispa gungan. En skada i tyget minskar gungans hållfasthet och gör den osäker att använda.)

Reservations

Tyvärr - detta pass har redan ägt rum!

loading...