Halmstad Yogainstitut

FLYING YOGA -RESTORATIVE/YIN
med Christina Falk

april 10 (onsdag)
klockan 18:35

Lektionens längd
60 minuter

Längd: 60min
För vem:  Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi är flying yoga en fantastisk möjlighet att utmana dig själv och utforska nya möjligheter i din yogapraktik.
Temp: 22° C 
Lärare: Christina Falk

Upptäck Lugnet med Flying Yoga Restorative/Yin

Det är en klass som kan ge en djupare form av avslappning och återhämtning. Flying Yoga Restorative/Yin är en yogaform som använder en yogagunga för att utföra traditionella yogapositioner. Gungan avlastar kroppens vikt och ger en extra dimension till yogapraktiken, vilket främjar flexibilitet, balans och styrka. Det är både utmanande och avslappnande och passar alla nivåer av yogi.

Under denna klass får du utforska grunderna i Flying yoga samtidigt som du fokuserar på lugnande och återhämtande positioner från restorative och yin yoga.

Flygande yoga är skonsam mot kroppen då den avlastar diskar, ligament och leder med hjälp av gungan. Detta skapar en mild och välkomnande yogaform som kan en känsla av lätthet och frihet samtidigt som man tar hand om kroppens välbefinnande på ett omsorgsfullt sätt.

Vi tar dig genom en serie av stillsamma, förlängande övningar som syftar till att lösa upp spänningar och som kan öka rörligheten i kroppen. Efter att ha utforskat dessa djupt avslappnande positioner avslutar vi klassen med en längre shavasana, där du kan låta dig sjunka in i totalt lugn och stillhet.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi, är Flying Yoga Restorative/Yin en underbar möjlighet att hitta balans i sinnet och kroppen samtidigt som du utforskar det unika stödet och avlastningen som gungan erbjuder. Kom och låt dig svepas bort till en plats av inre lugn och ro med oss.

Hjärtligt välkomna!

Att tänka på:
Ta bort allt som kan skada gungan. Ha gärna på dig en tunn långärmad tröja (inga dragkedjor) och bär inga smycken såsom klocka, ringar och halsband. (Detta för att minimera risken för att rispa gungan. En skada i tyget minskar gungans hållfasthet och gör den osäker att använda.)

Reservations

Tyvärr - detta pass har redan ägt rum!

loading...