Halmstad Yogainstitut

DEEP CORE
med Anna Rehn

februari 28 (måndag)
klockan 18:45

Lektionens längd
60 minuter

Längd: 60min
För vem: Alla nivåer, nybörjare välkomna!
Temp: 32° C

Varierande och växlande rörelser och ställningar för alla med fokus på att stärka muskler kring bål, lår, höft, mage och rygg. Övningar och yogaställningar som bidrar till styrka, teknik och stabilitet. Ett bra komplement till alla andra yogaklasser.

Klassen är övervägande golvbaserad och är både motiverande och avkopplande. Stående poser förbättrar inriktningen och ger friheten att släppa varje önskan att "prestera" samtidigt som vi förbinder oss djupt med kropp och andetag.
Golvserien gynnar längre långsammare grepp för att tillåta djupa bindvävsfrisättningar, vilket ger säker och varaktig flexibilitet. Denna klass utvecklar medvetenhet och känslighet, vilket är nycklarna till en framgångsrik yogapraktik.

Vår core är vårt centrum för styrka och balans i kroppen och utöver förbättrad hållning bidrar coreträning till att öka vår kroppskännedom, stärker de muskler vi behöver i vardagen och kan förebygga exempelvis ryggproblem. Inom yogan säger man även att ett starkt core kan öka ditt självförtroende samt din viljestyrka.

Fördelar med en stark core:
  • Förbättrar hållningen
  • Förebygger skador
  • Ger dig mer kraft i resten av kroppen
  • Avlastar ryggraden som annars kan få för mycket belastning

Reservations

Tyvärr - detta pass har redan ägt rum!

loading...